ANMELDELSER

ANMELDELSER DØDENS SOMMER


Lektørudtalelse DBC.: “Rolando Benito er et positivt bekendtskab med sit rolige gemyt og sin grundige tilgang til (krimi)sagerne. Aldrig springer han over, hvor gærdet er lavest, eller overlader det til sine folk at komme i mål med opklaringen, heller ikke selvom han afholder ferie. "Rolando Benito-serien" er anbefalelsesværdig - velskrevet, interessant og med aktuelle temaer".


Krimi-Cirklen: 💎💎💎💎💎💎

Der er flere ting, man altid kan regne med, når man atter sidder med et nyt værk fra Inger Gammelgaard Madsen. Nemlig gedigen spænding fra øverste hylde. Det er ikke kun spænding, det er også bøger, der er gennemarbejdet fra start til slut uanset om det gælder de knivskarpe miljøer, som (forfatteren meget naturligt kender og bruger optimalt) og personbeskrivelserne, der sidder lige i skabet".


Læsernes anmeldelser:


SAXO.com: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


Mofibo:       ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ANMELDELSER PIGEN I BRØNDEN


Lektørudtalelse DBC.: "En velkomponeret og spændende krimi, der holder læseren fanget fra start til slut. Siddeløbende med plottet om de forsvundne kvinder, er der tilbageblik fra en ung fyrs hårde liv. Det hele samles til sidst i en hæsblæsende slutning".


Krimi-Cirklen: 💎💎💎💎💎💎

"Endnu et medrivende værk fra Gammelgaard Madsen".


Læsernes anmeldelser:


SAXO.com: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


Mofibo:       ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ANMELDELSER FARTDJÆVLEN


Lektørudtalelse DBC.“En velkomponeret og spændende krimi, hvor alle har hemmeligheder, der elegant afdækkes undervejs og binder trådene sammen i et overraskende plot. En krimi, som er umulig at lægge fra sig”.


Krimi-Cirklen: 💎💎💎💎💎💎

“For undertegnede er der ingen tvivl om, at Inger Gammelgaard Madsen med Fartdjævlen serverer en af sine bedste krimier til dato. Hvilket vil sige ikke så lidt, for det er efterhånden hendes vartegn. Plottet er godt konstrueret, det samme er miljø og det brogede persongalleri, og det hele foregår i et hæsblæsende og medrivende tempo.
 Konklusionen er soleklar, Inger Gammelgaard Madsen bliver bare bedre og bedre. Og det er nærværende bog et fremragende eksempel på.


Læsernes anmeldelser:


SAXO.com: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


Mofibo:       ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ANMELDELSER VEGANEREN


Lektørudtalelse DBC.“Guf for læsere af danske krimier … Underholdende og velskrevet krimi. Godt set af forfatteren at bruge aktuelle emner, som dyrevelfærd og aktivisme som spændende ingredienser”.


Litteratursiden: "Endnu en fremragende krimi med Rolando Benito i hovedrollen – måske endda den bedste".

Læs hele anmeldelsen her >>>


Krimi-Cirklen: 💎💎💎💎💎💎 " - det er Inger Gammelgaard Madsen, når hun er allerbedst”.


Læsernes anmeldelser:


SAXO.com: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


Mofibo:       ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


ANMELDELSER NATTELINJEN:


Lektørudtalelse DBC.“Uhyggelig, spændende og underholdende krimi, der er svær at slippe, fra du vender første side”.


Litteratursiden: “Spændingskurven er opadgående fra første til sidste side, og det skudsikre plot velovervejet og gennemtænkt. Som tidligere har forfatteren valgt et samfundsaktuelt emne, som både handling og sag læner sig op af, og det gør altid fortællingerne mere sindsoprivende, da det er let at forestille sig, at det kunne være virkelighed”.

Læs hele anmeldelsen her >>>


Krimi-Cirklen: 💎💎💎💎💎💎 “Selvom det er den 13. Rolando Benito kriminalroman er der ingen slinger i valsen. Inger Gammelgaard har atter leveret spænding og med et djævelsk godt og medrivende plot”.


Læsernes anmeldelser:


SAXO.com:  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


Mofibo:        ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


ANMELDELSER GADEPRÆSTEN:


Lektørudtalelse DBC.: “En af forfatterens bedste bøger til dato. Man er som læser rigtig godt underholdt og lever sig helt ind i historien, som er meget velskrevet og uhyggelig”.


Krimi-Cirklen: 💎💎💎💎💎💎 "Gadepræsten er en af de aller aller bedste krimier i dusinet. Inger Gammelgaard Madsen har lavet en flot research og på de oplysninger konstrueret et meget tankevækkende og realistisk plot. Der er 6 fornemme diamanter”.


Litteratursiden: ”Det er en af årets bedste krimier til nu med fokus på virkelige begivenheder, der ikke bør gå i glemmebogen”.

Læs hele anmeldelsen her >>>


Læsernes anmeldelser:


SAXO.com: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


Mofibo:       ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


ANMELDELSER BLÅ IRIS:


Lektørudtalelse DBC.: “Hårrejsende og yderst velskrevet krimi, som holder læseren fanget yderst på stolekanten. Et uhyggeligt plot, som både underholder og fængsler fra start til slut”.


Krimi-Cirklen: Som sædvanlig leverer forfatteren med bog nummer 11 atter en gang gedigen underholdning og spænding af høj klasse”.


Litteratursiden: "Selve krimidelen er en af de bedste i serien, og jeg var ikke meget for at lægge bogen fra mig, da jeg først fik begyndt. Virkelig spændende og yderst velfortalt med flere tvists undervejs, der fuldstændig tog fusen på mig. Plottet er godt sammensat plot og holder hele vejen. Sproget er som sædvanligt flydende og lettilgængeligt, så det er helt igennem en super god læseoplevelse."

Læs hele anmeldelsen her >>>


Krimihjerte: ⭐️⭐️⭐️⭐️ "Plottet bærer præg af en masse research, og er virkelig gennemtænkt. Det er først til aller aller sidst, at man som læser opdager, hvem morderen er. Det er en både troværdig og realistisk historie. Personerne er virkelig godt og levende beskrevet".

Læs hele anmeldelsen her >>>


Læsernes anmeldelser:


SAXO.com:  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


Mofibo:       ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


ANMELDELSER FALKEJAGT:


Krimi-Cirklen: ”Det er en af de allerbedste thrillers, som sagtens kan måle sig med de største internationale thrillerforfattere. Der er udført et kæmpe research arbejde, som gør bogens tema uhyrlig realistisk. Miljøerne er som sædvanlig troværdige, ligeså er personerne”.


Litteratursiden: ”I en tid hvor der snart sagt dagligt er terrorangreb et eller andet sted, er historien såre aktuel. Romanen har et meget uhyggeligt og realistisk plot om en terrorcelle i Danmark, der slår til i både Aarhus og København. Det er en gennemført historie med en både overraskende og tankevækkende slutning”.


Læsernes anmeldelser:


SAXO.com: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


Mofibo:       ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 


ANMELDELSER BLODREGN:


DBC lektørudtalelse: ”Velskrevet krimi fra Aarhus med aktuelle problemstillinger og et gennemtænkt og velfungerende handlingsforløb. Til dem, der holder af en god krimi”.


Krimi-Cirklen: ”Blodregn er absolut en af

de allerbedste krimier fra Inger Gammelgaard Madsen. På en autentisk, spændende og realistisk måde får hun atter hele puslespillet til at gå op. Vi kan kun på det kraftigste anbefale Blodregn”.


Litteratursiden: ”Sproget er som altid flydende og blomstrende. Inger Gammelgaard Madsen har en dejlig ligefrem måde at skrive på. Persongalleriet er godt og velkendt, selvom Rolando er savnet som kriminalassistent. Politibetjentene og de andre faste karakterer fylder lige præcis nok til, man synes man kender dem og glæder sig til at læse mere om deres liv, men ikke så meget, at det tager fokus fra sagerne og opklaringsarbejdet. En virkelig fin vægtning”.


Læsernes anmeldelser:


SAXO.com: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


Mofibo:        ⭐️⭐️⭐️⭐️

ANMELDELSER DOMMER OG BØDDEL:


DBC lektørudtalelse ”…efterhånden tager det hele form og samler sig til en vedkommende historie med moralsk/etiske dilemmaer. Kan selvtægt i nogle tilfælde forsvares? Bogen bæres af interessante emner, personer og miljøer, en meningsfuld og letlæst krimi …”


Media I Morron I Dag, Sverige: ”I ”Dommer og bøddel” – hela åttonde boken med kriminalassistent Rolando Benito, född i Italien – fortsätter Gammelgaard Madsen att skapa fiktion av verkligheten (barnkriminalitet, polisvåld, privatjustis). Ett så eget driv i berättandet att hon kan bli nästa stora, internationella krimiförfattare från Danmark”.


♥ ♥ ♥ ♥ Føtex Mood Magasinet: ”Super krimi med action ... Vær advaret dog: du får bare lyst til at læse alle de foregående bøger”.Krimi-Cirklen: ”Tip top gedigen underholdning fra første til sidste side”.


Læsernes anmeldelser:


SAXO.com: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


Mofibo:       ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ANMELDELSER SLANGERNES GIFT:


DBC lektørudtalelse: ”Gammelgaard Madsen skriver godt og har tilsyneladende sin research i orden ... En god og velresearchet krimi i en serie, der udvikler sig kvalitetsmæssigt”.


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Føtex Mood Magasinet: ”Advarsel: Lider du af araknofobi, skal du spænde sikkerhedsselen inden takeoff, for denne bog er kriblende”.


Krimi‑Cirklen: ”Når man griber en ny bog fra Inger Gammelgaard Madsen, er man altid sikret og garanteret gedigen, spændende underholdning. Og hendes unikke personbeskrivelser og miljøer gør historien troværdig og autentisk”.


Læsernes anmeldelser:


SAXO.com: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


Mofibo:       ⭐️⭐️⭐️⭐️
ANMELDELSER LIG BLØDER IKKE:


DBC lektørudtalelse: ”En krimi med aktuelle emner og fakta som baggrund for et plot, der er spændende ...”


Krimi-Cirklen: ”Igen er det er et godt og realistisk plot Inger Gammelgaard Madsen har sat i søen og det holder uden slinger hele vejen. Et rigtigt Godt Gys her i sommervarmen”.


Læsernes anmeldelser:


SAXO.com: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


Mofibo:       ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ANMELDELSER STJÅLET IDENTITET:


DBC lektørudtalelse: “Velskrevet og spændende hele vejen igennem med et godt drive og et godt plot. Personligt sidder man tilbage med en følelse af væmmelse i erkendelsen af, hvor nemt det er at stjæle en andens identitet og smadre den andens liv fuldstændigt”.


Krimi-Cirklen: “For femte gang viser Inger Gammelgaard Madsen, at hun kan konstruere både en spændende historie og et realistisk plot. Hun skriver sig stille og roligt op i eliten af den danske kriminallitteratur. Det ligger helt fast!”


♥ ♥ ♥ ♥ Krimifan: “En virkelig god og spændende bog, som giver stof til eftertanke, om hvor meget man selv har med Facebook at gøre, og hvad man lægger ind om sig selv. En bog som er svær at slippe, og også regne ud hvad der egentlig sker for Lisa”.


Læsernes anmeldelser:


SAXO.com: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


Mofibo:       ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ANMELDELSER UNDER SKRIFTESEGL:


Krimi-Cirklen: ”Under skriftesegl er plotmæssigt både spændende og interessant, og de forskellige miljøer er godt og knivskarpt tegnet. Vel nok den bedste af Inger Gammelgaard Madsens foreløbig fire krimier”.


DBC lektørudtalelse: “Den specielle århusianske lokalkolorit finder man også hos forfattere som Elsebeth Egholm og Inger Wolf, og i øvrigt vil læsere af Lisa Blædel og Liza Marklund føle sig godt underholdt af denne krimi”.


Læsernes anmeldelser:


SAXO.com: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


Mofibo:       ⭐️⭐️⭐️⭐️

ANMELDELSER FREMMED INDTRÆNGEN:


Biblioteket anbefaler: “En spændende, dansk krimi du ikke kan slippe - krimi i særklasse. Bogen er virkelig spændende og er velskrevet. Personerne er karakteriseret på en sådan måde, at man som læser ikke har svært ved at sætte sig ind i deres situation og ofte hårde skæbne. Man er vel underholdt fra start til slut”.

Egedal Bibliotekerne


Krimi-Cirklen:“... atter en gang serverer Inger Gammelgaard Madsen en velkonstrueret krimigåde med et fint og vel gennemtænkt plot”.


DBC lektørudtalelse: “Traditionel, underholdende spænding for umættelige læsere af nordiske krimier”.


Læsernes anmeldelser:


SAXO.com: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


Mofibo:       ⭐️⭐️⭐️⭐️
ANMELDELSER DRAB EFTER BEGÆRING:


Biblioteket anbefaler: “Glimrende krimi til en mørk aften. En spændende bog som er svær at lægge fra sig”.

Mariager Fjord Bibliotekerne


Kochs Krimier: “Plottet er kompliceret og godt, og der er mange originale ideer både i Rolands efterforskning og i Annes research”.


Krimi-Cirklen: “I nogle af kapitlerne oprulles langsomt, hvad der drev morderen til sine handlinger ... en spændende og medrivende krimianretning befolket med fine miljø- og persontegninger”.


DBC Lektørudtalese: ”Spændende krimi fra Århus i en velkendt og velfungerende stil. Der lægges flere spor ud til en velkommen fortsættelse”.


Læsernes anmeldelser:


SAXO.com: ⭐️⭐️⭐️⭐️


Mofibo:       ⭐️⭐️⭐️⭐️ANMELDELSER DUKKEBARNET:


DBC lektørudtalelse: “...endnu et bud på en krimiprinsesse. Velkommen til og lad os se, hvordan det hele udvikler sig”.


♥ ♥ ♥ ♥ Krimifan: “Bogen bliver aldrig kedelig eller gennemskuelig og morderen er heller ikke lige at regne ud. Sideløbende med forbrydelsen og opklaringen af den, følger vi historien om en spirende forelskelse. En forelskelse som kunne være smuk og fortjent, men som man som læser, sidder og får ondt i maven af, fordi man ved, at den er dømt til at ende katastrofalt!”★ ★ ★ ★ ☆

Rundtombogen.dk: ”Den er velskreven, indeholder gode personbeskrivelser og et emne som er meget aktuelt. Jeg håber bestemt der kommer flere fra debutanten”.ANISTON.DK - online livsstilsmagasin for kvinder: "Dukkebarnet er en bog, jeg bestemt kan anbefale, til de kolde og mørke dage som nu står på trapperne. Ikke kun har den fantastiske personbeskrivelser og et super aktuelt tema, men det er desuden en yderst velskreven bog. Derudover foregår handlingen ikke i en fremmed by i et fremmed land, men i gode gamle Århus og omegn. At det hele på den måde rykker så meget nærmere, øger ikke kun til spændingen, men får også en til at tænke hvad nu hvis?"

Zara Kaufmann

Læs hele anmeldelsen her >>>ÅRHUS STIFTSTIDENDE: "Kapitlerne følger efter hinanden, så vi hele tiden veksler mellem de centrale personer, og ikke sjældent slutter kapitlet med en lille cliff hanger, så der er en gåde at tumle med for læseren og dermed en fremdrift i handlingen. Med andre ord: der er greb om stoffet og de ikke helt ukomplicerede forbindelser mellem hoved- og sidehandlinger ... Er man til krimien som ren spænding og handling, så lever Dukkebarnet godt op til ens krav".KOCHS KRIMIER: "Plottet er gennemtænkt, og der er en god, overbevisende beskrivelse af, hvordan Benito og hans svende omsider når frem til at forstå sammenhængen. Og så er historien spændende med en god kulmination til slut. Inger Gammelgaard Madsen kan gratuleres med en fortræffelig og lødig krimidebut".


Læsernes anmeldelser:


SAXO.com: ⭐️⭐️⭐️⭐️


Mofibo:       ⭐️⭐️⭐️⭐️